Sidor

lördag 10 augusti 2013

Lysekil 2013

Bättre sent än aldrig sägs det ;) haha
Nu har jag äntligen fixat över bilderna från min minisemester till Lysekil med farmor och farfar :)

Fredagen började med jobb 7:30-12:00 och sen tog jag bussen ner till nästa buss som tog mig till Torp där jag fick vänta på sista bussen som tog mig till stugan :) Hela resan tog 3,5 timme så det var ju inte så farligt!

Sista buss stopet innan stugan :)
När jag kommit fram så vilade vi lite då det var så hemskt varmt, sen åt vi äggomelett :) Mums! Får ju passa på att äta skaldjur nu när J inte är med för han tål inte det...så en gång om året slår jag till rejält ;) Sen så gick jag och farmor ner till havet och satte oss vid Selmas hörna som är en "hörna" bland klipporna precis vid havet, underbart mysigt! Där satt vi och pratade <3

Underbara Skår 

Solnedgången

<3

<3
Sen så blev det lite vin och prat om allt möjligt innan det var dags att lägga sig efter en lång och varm dag.

Vin och mys
Lördagen började vi med att åla in till Lysekil för lite shopping och fika, men shoppingen blev det inte mycket av för alla affärerna har höjt sina priser så mycket så man kan lika gärna handla här i stan...men fikat var gott och det var bara mysigt att gå runt och kika :)

På väg till Lysekil 
Innan vi åkte hem igen så köpte vi med oss mat inför kvällen och även var sin baguette till lunch, jag valde Grundsundsbaguette, farmor Skagenbaguette och farfar räkbaguette :) Mycket gott var det!!

Grundsundsbaguette till lunch 
Efter lunchen så vilade vi en stund för att sen gå ner till ett par vänner på campingen för lite fika och snack :) Trevligt!!

På kvällen så serverades det middag x 3, först havskräftor - mycket gott, sen räkor - ännu godare och sist grillat - mums!! Blev även ett par glas vin till också ;)

Vin och havskräftor - 1

Räckor - 2

Terry tittar på Danny på Sommarkrysset

Jag och Terry :)

Grillat - 3
 Resten av helgen har vi bara njutit och umgåtts, vilket är meningen med en semester tycker jag!

Stugan

Terry :)

Jeppe :)

Havet

Promenad

Havet 

:)

Nybygget - toalett och duschrum

Nybygget - toalett och duschrum

Stugan

Tack farmor och farfar för en underbar helg :) Den behövdes <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar